"Uw gids in de Alpen"

Partners

Welkom op Camping Alpenfreude

Door zijn gunstige ligging is de camping een mooie uitvalsbasis voor prachtige motortoertochten over Alpenwegen door het Kärntner land of via het drielandenpunt naar Italië of Slovenië. Nu kunt u natuurlijk lekker zelf op ontdekkingstocht gaan, of veel tijd besteden aan het plannen van één van de routes. Maar u kunt ook gebruik maken van een begeleide tour door Karinthië, Italië of Slovenië. Het geheel is aan u waar u heen wilt en of één of meerdere dagen begeleid wilt worden. Laat u verrassen. Kijk op www.alpenfreude.at om een indruk te krijgen van de camping.
 

Welcome to Hotel Cerkno

The hotel is situated in the centre of the town Cerkno and seems more like a family hotel with its pleasant atmosphere than one, that can accommodate up to 180 guests in modern rooms with balcony or air condition.
Facilities include an indoor thermal-water swimming pool, saunas, fitness, tennis, a conference hall. 
The hotel is an excellent starting point for hiking and discovering this area by your bike or motorcycle. There are also many marked hiking and biking trails in the vicinity of the hotel and countless opportunities for hunting, fishing, horseback riding, paragliding, climbing in an variegated landscape.

Bergtraining op de motor

Voordat we op motorvakantie gaan krijgt de motor een grote beurt, we controleren of de bagage goed zit en ook de reispapieren worden op orde gebracht. Maar hoe zit het eigenlijk met jouw eigen bagage? Motorrijden in de bergen is toch wel even wat anders dan het rijden in het vlakke Nederland. Klimmen, afdalen, haarspeldbochten zijn onder andere vaardigheden die de meeste motorrijders niet hebben geleerd bij het behalen van het rijbewijs. Om een goede structuur aan te brengen en zo de techniek en vaardigheid naar een hoger niveau te tillen organiseerd bergtrainingopdemotor.com regelmatig bergtrainingen voor motorrijders. De instructeurs zijn allen in het dagelijks leven actief als KNMV-gediplomeerd motorrijinstructeur en zij nemen je mee voor een 3 of 4 daagse training in de Duitse Eifel of Hunsrück gebergten. Een gezellig maar zeer leerzaam weekend, de perfecte voorbereiding voor iedere motorreis. Kijk voor meer informatie op www.bergtrainingopdemotor.com

 

                        Witteveen Motoren

 
Witteveen Motoren is het nieuwe adres in Zeeland voor de inkoop en verkoop van motoren of scooters.
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met flexibele openingstijden.
Zowel particulieren als handelaren zijn welkom voor een vlotte afhandeling van een mooie deal.​
 Motortrailerverhuur

 

Welke motorrijder herkent het niet?
Je wilt een paar dagen, een weekend of een hele vakantie lekker weg met de motor naar  de mooiste (motor)gebieden van Europa. Maar al die snelwegen, en al die spullen die  mee moeten.... Hier is de oplossing; Neem je eigen motor of motoren mee achter de  auto! En je overige reisspullen lekker achter in de auto! 
Onze trailers zijn geremd èn voorzien van schokdempers, veiligere en comfortabelere  motortrailers zijn er niet. En dat alles tegen een scherpe prijs!

             www.motortrailerverhuur.eu
 

Reacties

Er zijn geen reacties.

Verstuur een reactie

Nieuws

Faakersee Bike Week 2019

Een bezoek aan de Faakersee Bike Week gecombineerd met touren door Slovenië en Italië? Ik zeg doen! Van 3 tot 8 september 2019
Lees meer

U kunt elke periode boeken die u uitkomt!

Plannen voor een motorvakantie in Karinthië? Doen!
En geef er een extra dimensie aan door Motortour van William van Amstel  in te schakelen. Daar krijg je geen spijt van!
"Willem Laros "Fotografie Tekst Motorfiets Reizen Caravan Kampeerauto" voor MOTO73".

U kunt elke periode boeken die u uitkomt! U heeft al geboekt in Karinthië of u wilt er graag een motorvakantie in Karinthië. Ook dan kunt u profiteren van een heerlijke toer met een gids. Neem contact op!
 
Lees meer

Aanwezig op de Motorbeurs Utrecht in 2020

Volgend jaar is Motortour wederom aanwezig op de Motorbeurs Utrecht met een eigen stand in 2020. U kunt tijdens de beurs uw periode vastleggen, waarbij Motortour de begeleiding als gids verzorgd. Wees op tijd en voorkom teleurstelling! Het standnummer is Hal 9 NTB.
Lees meer

Volg ons op Facebook

Ervaringen

14-07

Rien en Nella in Karinthië

Rijden met William van Amstel is een ervaring die je niet snel vergeet.
Lees meer

14-07

De professionele begeleiding van William

Wij, Peter en Helen Witte hebben een week met William door Karintië, Slovenië en Italië getourd! Het was een geweldige week !!!! Goed, het weer zat erg mee maar wat ons vooral erg goed is bevallen is de professionele begeleiding die William geeft! 
Lees meer

23-10

Bibian en Dieter

Toeren met dé begeleider in de Alpen: Motortour! Weet als je een toer boekt bij Motortour van William van Amstel dat je motorvakantie niet meer stuk kan!
Lees meer