"Uw gids in de Alpen"

Toeren

Motorrijden in de Alpen - Adria regio.


Een paar voorbeelden:  

 
Een route door het mooie Italië van ong 280 km. Deze brengt u door de bergen naar Lago dei Predil, door de Sella Nevea naar het Lago Cavazzo, door naar de laagvlakte naar San Daniële (prosciutto), bovenlangs Udine, door de oude stad Gemona en de Lavendelstad Venzone. Dit is echt een aanrader. Originele lunch kan worden genoten in San Daniële.   

 

 In BRDA vindt u valleien waar veel Sloveense wijnen hun oorsprong vinden. De route leidt door een landschap vol wijngaarden op glooiende hellingen, met hier en daar  verspreidt oude dorpjes, eeuwenoude bomen en rustieke boerderijen.   

   

Een mooie dagtocht door Italië met mooie wegen door een prachtig landschap, met hierin bochtige wegen langs smalle binnenwegen en een  heerlijke tour- en uitwaaiweg langs diverse dorpjes. Neem onderweg eens een afslag om door de kleine dorpjes te rijden en kom dan terug op de route. De lunch kunt u  gebruiken in San Daniële die wereldberoemd is om zijn San Daniële Schinken. 
  


 

U rijdt een mooie route via Italië richting Bled. U stopt even voor het mooie uitzicht bij het bergmeer Fusine (IT) en rijdt dan door naar Slovenië. Gaat u eens van de weg af een dorpje in en vervolg dan uw route. In het dal van Bled is het goed rijden langs smalle wegen door pitoreske dorpjes. Neemt u vooral de tijd in Bled. Eten en drinken in overvloed. Verder door naar Bohinj dat een nog mooier meer is. Op de terugweg rijdt u binnendoor richting Bled en u rijdt via de Würzenpass terug. 
 


 

Dit is een stevige dagroute van 251 km die u voert langs diverse meren. Via provinciale wegen langs smallere wegen en bergwegen is er voor ieder wat wils. Meren zoals de welbekende Faakersee, de prachtige Klopeiner Stausee of een van de vele kleinere stuwmeren. Onderweg kunt u even stoppen bij de kleinere meren en vervolgens rijdt u naar de Wörthersee, die er altijd prachtig uitziet, voor een lunch in Maria Wörth. Om de rit af te maken, rijdt u langs de Wörthersee en langs de zuidoever van de Ossiachersee via Villach en Bleiberg terug.  
 

 

 

Alle routes zijn met een gids

Heeft u interesse? Informeer via de contactpagina. Veel rijplezier!

 

Reacties

Er zijn geen reacties.

Verstuur een reactie

Nieuws

Faakersee Bike Week 2019

Een bezoek aan de Faakersee Bike Week gecombineerd met touren door Slovenië en Italië? Ik zeg doen! Van 3 tot 8 september 2019
Lees meer

U kunt elke periode boeken die u uitkomt!

Plannen voor een motorvakantie in Karinthië? Doen!
En geef er een extra dimensie aan door Motortour van William van Amstel  in te schakelen. Daar krijg je geen spijt van!
"Willem Laros "Fotografie Tekst Motorfiets Reizen Caravan Kampeerauto" voor MOTO73".

U kunt elke periode boeken die u uitkomt! U heeft al geboekt in Karinthië of u wilt er graag een motorvakantie in Karinthië. Ook dan kunt u profiteren van een heerlijke toer met een gids. Neem contact op!
 
Lees meer

Aanwezig op de Motorbeurs Utrecht in 2020

Volgend jaar is Motortour wederom aanwezig op de Motorbeurs Utrecht met een eigen stand in 2020. U kunt tijdens de beurs uw periode vastleggen, waarbij Motortour de begeleiding als gids verzorgd. Wees op tijd en voorkom teleurstelling! Het standnummer is Hal 9 NTB.
Lees meer

Volg ons op Facebook

Ervaringen

14-07

Rien en Nella in Karinthiƫ

Rijden met William van Amstel is een ervaring die je niet snel vergeet.
Lees meer

14-07

De professionele begeleiding van William

Wij, Peter en Helen Witte hebben een week met William door Karintië, Slovenië en Italië getourd! Het was een geweldige week !!!! Goed, het weer zat erg mee maar wat ons vooral erg goed is bevallen is de professionele begeleiding die William geeft! 
Lees meer

23-10

Bibian en Dieter

Toeren met dé begeleider in de Alpen: Motortour! Weet als je een toer boekt bij Motortour van William van Amstel dat je motorvakantie niet meer stuk kan!
Lees meer