"Uw gids in de Alpen"

Aanwezig op de Motorbeurs Utrecht in 2020

Standnummer :  ntb
In 2020 is Motortour aanwezig op de Motorbeurs Utrecht. U kunt tijdens de beurs uw periodes vastleggen waarbij Motortour de begeleiding als gids verzorgt.

 

 

Reacties

Er zijn geen reacties.

Posting comments after has been disabled.

Nieuws

Informatiedag Alpen Adria Motortour

Wilt u weleens wat anders dan een route rijden in Nederland of België. Kom dan op 23 maart 2019 naar ABCO motors in Vlissingen. Daar krijgt u informatie over een motorvakantie vanuit Karinthië, Oostenrijk op maat. U wordt dan meegenomen door Karinthië, Slovenië en Italië. Door bergen en dalen, door dorpjes en langs adembenemende natuur. Sturen en genieten!  
Lees meer

U kunt elke periode boeken die u uitkomt!

Plannen voor een motorvakantie in Karinthië? Doen!
En geef er een extra dimensie aan door Motortour van William van Amstel  in te schakelen. Daar krijg je geen spijt van!
"Willem Laros "Fotografie Tekst Motorfiets Reizen Caravan Kampeerauto" voor MOTO73".

U kunt elke periode boeken die u uitkomt! U heeft al geboekt in Karinthië of u wilt er graag een motorvakantie in Karinthië. Ook dan kunt u profiteren van een heerlijke toer met een gids. Neem contact op!
 
Lees meer

Aanwezig op de Motorbeurs Utrecht in 2020

Volgend jaar is Motortour wederom aanwezig op de Motorbeurs Utrecht met een eigen stand in 2020. U kunt tijdens de beurs uw periode vastleggen, waarbij Motortour de begeleiding als gids verzorgd. Wees op tijd en voorkom teleurstelling! Het standnummer is Hal 9 NTB.
Lees meer

Volg ons op Facebook

Ervaringen

14-07

Rien en Nella in Karinthiƫ

Rijden met William van Amstel is een ervaring die je niet snel vergeet.
Lees meer

14-07

De professionele begeleiding van William

Wij, Peter en Helen Witte hebben een week met William door Karintië, Slovenië en Italië getourd! Het was een geweldige week !!!! Goed, het weer zat erg mee maar wat ons vooral erg goed is bevallen is de professionele begeleiding die William geeft! 
Lees meer

23-10

Bibian en Dieter

Toeren met dé begeleider in de Alpen: Motortour! Weet als je een toer boekt bij Motortour van William van Amstel dat je motorvakantie niet meer stuk kan!
Lees meer